Universiteit Leiden

nl en

Cybersecurity & Cybercrime (BSc)

Matching

Voor de Bachelor Cybersecurity & Cybercrime is het doorlopen van matching een verplicht onderdeel van de toelatingsprocedure voor alle studenten die willen starten met de opleiding.

Tijdens de matching volg je studieactiviteiten en maak je kennis met de studie Cybersecurity & Cybercrime. Door deze matchingsactiviteit krijg je een goede indruk of deze opleiding goed bij je past vóórdat je aan je studie begint. Sluit de focus en het niveau van de opleiding aan bij jouw interesses en capaciteiten? Wat verwacht de opleiding van jou?

  • Na je deelname ontvang je een matchingsadvies waarin wordt meegenomen of je voldoende motivatie en de juiste studievaardigheden bezit om in september te starten met de Bachelor Cybersecurity & Cybercrime. Zo vergroot je de kans dat je de goede studiekeuze maakt.
  • Mocht je er via matching achterkomen dat de opleiding toch niet bij je past, dan heb je nog tijd om je op een andere opleiding te oriënteren. We raden je aan op tijd deel te nemen aan de matching zodat je voldoende tijd hebt om de ontvangen feedback mee te nemen in je definitieve studiekeuze.
  • Deelname aan de matching is verplicht maar de uitslag van de matching niet bindend: je bepaalt zelf of je start met de opleiding.

De matchingprocedure is geen selectiemiddel; je kunt niet worden geweigerd voor de opleiding vanwege je antwoorden. Je hoeft je dus niet anders voor te doen dan je bent om een goede indruk te maken. Een reëel beeld is belangrijk voor jezelf en voor ons om je studie straks tot een succes te maken. 

Het kan voorkomen dat je de matchingmodule hebt afgerond en een goede score hebt, maar dat je niet voldoet aan de toelatingseisen (diploma op vwo-niveau met de juiste vakken) voor deze opleiding. In dat geval kun je helaas niet worden toegelaten tot het programma.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.