Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met een Virtuele Meeloopdag Bestuurskunde: Economie, Bestuur en Management

Studievoorlichting | Virtuele Meeloopdag

Virtuele Meeloopdag Bestuurskunde: Economie, Bestuur en Management

Datum
vrijdag 18 december 2020
Tijd
Toelichting
Je ontvangt een streaming- link (videoplatform Kaltura) via e-mail voorafgaand aan de virtuele meeloopdag.

De virtuele meeloopdag is een online versie van de reguliere meeloopdag. Tijdens deze kleinschalige activiteit vertelt onze studentambassadeur Sterre Burmeister je meer over de Bachelor Bestuurskunde, de specialisatie Economie, Bestuur en Management en haar ervaringen met studeren aan de Universiteit Leiden in Den Haag.

Na een korte presentatie bekijk je met Sterre een compilatie van colleges die een goed beeld geven van de opleiding en specialisatie, bezoek je de Virtual Tour van de Campus Den Haag en stel je al je vragen.

Een virtuele meeloopdag duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en er mogen maximaal 10 studiekiezers per sessie meedoen. Je kiest zelf een datum en tijdstip wat jou het beste uitkomt om de virtuele meeloopdag te volgen. Meld je dus snel aan!

Meld je nu aan!

Kies een datum en tijdstip en registreer je voor de Virtuele Meelopdag van Economie, Bestuur en Management van de Bachelor Bestuurskunde!

Naar het aanmeldformulier

Vakken

Tijdens de videocompilatie worden de volgende vakken van de opleiding Bestuurskunde en specialisatie Economie, Bestuur en Management behandeld:

Het is handig van tevoren de achtergrond van deze vakken kort door te lezen. Je kunt de vakbeschrijvingen, via de bovenstaande links naar onze studiegids, doornemen.

Kaltura

De virtuele meeloopdag wordt gehost via Kaltura. Kaltura is een videoplatform wat op de Universiteit Leiden wordt gebruikt voor het plaatsen en bekijken van video, audio of beeldmateriaal van colleges door docenten en studenten. Kaltura is te gebruiken op verschillende apparaten, op je desktop en laptop maar ook op je tablet of smartphone. Lees hier meer over Kaltura op de Universiteit Leiden.

De Bachelor Bestuurskunde werkt met de maatschappelijke uitdagingen waarmee de samenleving geconfronteerd wordt in de 21ste eeuw. Je duikt de diepte in en leert deze complexe vraagstukken analyseren om zo mee te bouwen aan de oplossingen voor actuele problemen, zoals de coronacrisis, het vluchtelingenbeleid, klimaatverandering, de kloof tussen arm en rijk en de Brexit. Je kiest een specialisatie: Beleid, Bestuur en Organisatie of Economie, Bestuur en Management waarmee je focus en diepgang aanbrengt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.