Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Jonge Alumni Netwerk - Workshop Klimaatverandering

  • Dr. Joeri Reinders
Datum
donderdag 19 september 2024
Tijd
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag
Zaal
Living Lab

Workshop Klimaatverandering

De opwarming van de aarde dwingt overheden tot beleid dat onze samenleving klimaat- en toekomstbestendig maakt. Om te garanderen dat klimaatbeleid kan rekenen op een breed maatschappelijk draagvlak is het belangrijk dat burgers actief betrokken worden bij beleidsvorming. Wil je weten wat doeltreffend klimaatbeleid is? Wat ervoor nodig is om draagvlak te creëren onder de bevolking? En hoe je burgers betrekt bij het opstellen van klimaatbeleid? Tijdens deze workshop maak je op laagdrempelige wijze kennis met de gevolgen van klimaatverandering en praktische tools om daarmee om te gaan.

Dr. Joeri Reinders, docent klimaatverandering bij Leiden University College, neemt je mee in de actuele dilemma’s die ontstaan bij het ontwikkelen van klimaatbeleid.

Dr. Joerie Reinders

Maak kennis met Universiteit Leiden Academy

Door het jaar heen organiseert het Jonge Alumni Netwerk (JAN) in samenwerking met Universiteit Leiden Academy workshops voor jonge alumni om kennis te maken met onderwijs voor professionals. Wil jij je verder ontwikkelen en uitgedaagd worden in jouw vakgebied of daarbuiten? Universiteit Leiden biedt een breed opleidingsaanbod aan om jouw carrière een boost te geven, nieuwe vaardigheden te leren of je kennis te verbreden. De workshop Klimaatverandering biedt een inkijkje in de Leergang Klimaatverandering van het Centre for Professional Learning (onderdeel van Universiteit Leiden Academy). 

Veel organisaties en bedrijven geven hun werknemers ruimte om zich verder te ontwikkelen. Weet jij wat de mogelijkheden zijn bij jouw werkgever? Bespreek het met je leidinggevende! 

Programma en aanmelden

Het programma op donderdag 19 september is als volgt:

15.45-16.00 Inloop
16.00-17.00 Workshop Klimaatverandering
17.00-18.00 Netwerkborrel

Wij vragen een eigen bijdrage van €5,- per deelnemer voor de borrel. Aanmelden kan hier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.